Sponsors

Home

Stem op Old Forward met de Rabobank-actie!

21 oktober 18:30  Je kan deze week nog stemmen op Old Forward als je bij de Rabobank bankiert. Dus grijp je kans en doe het!meer »


Uffelte - Old Forward (wedstrijdverslag)

17 oktober 18:30  UFFELTE – De derde competitiewedstrijd van het seizoen 2021-2022 speelde Old Forward op zondag 17 oktober 2021 in en tegen Uffelte. Na een 0-0 ruststand stond het ook na 90 minuten gelijk. Uffelte nam in het tweede bedrijf een 2-0 voorsprong, maar in de slotfase wist Old Forward er toch nog een 2-2 gelijkspel uit te halen. Gezien de hele wedstrijd was dat terecht, hoewel het nooit met zekerheid te zeggen is, had Old Forward vermoedelijk gewonnen als het duel nog iets langer had geduurd.meer »


De Grote Clubactie gaat weer van start!

17 oktober 18:30  Ook dit jaar doet Old Forward weer mee aan De Grote Clubactie. Dit jaar is het doel om €2000 bij elkaar te sparen zodat elk jeugdlid een eigen voetbaltas van Old Forward wil krijg. Wie wil dat nou niet?meer »


Old Forward - Blankenham (wedstrijdverslag)

10 oktober 19:30  WILHELMINAOORD – Na de nipte 2-3 nederlaag tegen IJhorst tijdens de competitieopening en de vorige week afgelaste wedstrijd in en tegen Giethoorn, stond op zondag 10 oktober voor Old Forward een thuisduel tegen het eveneens nog puntloze VV Blankenham op het programma. Old Forward wist na een 2-0 voorsprong bij rust uiteindelijk met 6-0 te winnen.meer »


Nieuwe trainingspakken eerste elftal

10 oktober 19:00  Het eerste elftal is vandaag in een nieuw jasje gestoken. Het team heeft de nieuwe trainingspakken in ontvangst mogen nemen. meer »


Eerste en tweede elftal afgelast!

3 oktober 10:45  Het eerste en tweede elftal zullen op zondag 3 oktober niet voetballen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!