Sponsors

Home

25 mei - Aftrap van het jubileumjaar!

16 mei 20:00  25 mei is het dan zo ver; de aftrap van het jubileumjaar bij Old Forward. Het jaar wordt afgetrapt met een mixtoernooi en een veiling. meer »


Wedstrijdverslag Kuinre - Old Forward

16 mei 19:45  KUINRE - Op donderdag 12 mei 2022 speelde Old Forward in en tegen Kuinre haar twintigste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegen koploper Kuinre werd met 5-2 verloren na een 4-1 ruststand. Na een kwartier stond het al 3-0.meer »


Wedstrijdverslag Diever/Wapse - Old Forward

16 mei 19:45  DIEVER - Het is altijd even goed kijken wanneer Old Forward uit speelt tegen Diever/Wapse. Wordt er in Wapse gespeeld of in Diever? Op een stralende zondag 15 mei 2022 ging de reis naar Diever. Old Forward verloor met 2-0 van de fusieclub, een stand die al bij rust bereikt was.meer »


Terug in de tijd - 11 mei: een unieke dag in de Old Forward historie

11 mei 12:00  Old Forward bestaat over twee weken - 25 mei 2022 - precies 124 jaar. Maar ook de datum 11 mei heeft een prachtig verhaal in de clubhistorie. Op deze datum in het jaar 2005 - ook een woensdag net als vandaag - promoveerde Old Forward voor de eerste en nog steeds enige keer in haar lange historie naar de derde klasse.meer »


Wedstrijdverslag Scheerwolde - Old Forward

10 mei 13:00  SCHEERWOLDE - Old Forward 1 speelde op zondag 8 mei 2022 een unieke wedstrijd in de bijna 124-jarige clubhistorie. Voor waarschijnlijk het eerst werd een thuisduel op het terrein van de tegenstander gespeeld. In een matig duel werd het twee minuten voor tijd door een strafschop van Roderick Stift 1-0.meer »


Wedstrijdverslag Wapserveen - Old Forward (inhaal)

2 mei 17:15  Zondag 13 maart, een prachtige dag met een heerlijk voorjaarszonnetje om de derby Wapserveen-Old Forward te spelen aan de Oude Dijk in Wapserveen. Beide teams werken al vele jaren tot volle tevredenheid samen onder de naam OFW BIJ DE JEUGD Beide ploegen stonden in het rechterrijtje. Bij Old Forward de volgende basisopstelling: Joost Zwaan, Jesper Mulder, Bjorn Mulder (aanvoerder), Sander van 't Klooster, Martin Tarus, Jacob Room, Vincent Bergsma, Rick van der Haar, Wesley Leffers, Roderick Stift en Niels Lem. Op de bank Roan Jansen, Dirk Kruisdijk, Senna Boven, Fabian Post en doelman Rick Bisschop. Tim Puper was geschorst na zijn twee gele kaarten in het uitduel in Fochteloo. Steef Brouwer, Ruben Ophof en Jurjen Visser waren allen verhinderd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!