Home - OldForward

Sponsors

Home

In memoriam: Hans van Raalte

4 november 12:00  Een bericht vanuit het bestuur.meer »


Old Forward wint na moeizame start ruim van Uffelte

31 oktober 10:45  WILHELMINAOORD - Tijdens de vijfde competitieronde stond er een Westerveldse derby voor Old Forward op het programma. Uffelte - dat vooraf een punt meer had na vier competitieduels - kwam op bezoek op De Kievitsvelden. Na een 1-1 ruststand won Old Forward uiteindelijk met 4-1.meer »


Ook Old Forward moet gaan besparen

9 oktober 20:00  Het zal niemand zijn ontgaan dat de energie- en gasprijzen blijven stijgen. Dat geldt niet alleen voor huishoudens, maar ook verenigingen. Als club zullen we dan ook moeten gaan besparen en hierover heeft het bestuur het volgende besluit genomen. meer »


Old Forward kansloos bij BEW: 4-0 verlies

3 oktober 15:30  VLEDDER - Na de 13-1 zege op Wapserveen, één der mindere goden in 5B dit seizoen, speelde Old Forward op zondag 2 oktober de derby in Vledder bij BEW, dat vorig seizoen nog in de 4e klasse actief was. Na een 1-0 achterstand bij rust, wist BEW na rust nog drie goals te maken. Eindstand 4-0.meer »


Old Forward 1 - Wapserveen 1 (wedstrijdverslag)

26 september 16:15  WILHELMINAOORD - Old Forward begon op zondag 25 september 2022 de competitie in de 5e klasse B met een ruime zege op Wapserveen. Na een 7-1 ruststand werd met 13-1 van Wapserveen gewonnen. Daarmee werd Old Forward de eerste koploper.meer »


De Rabo Clubsupport-actie is weer van start!

6 september 21:45  Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op Old Forward bij de Rabobank. Door op de vereniging te stemmen kan er geld bij elkaar gespaard worden die weer in de vereniging wordt geïnvesteerd! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!