Sponsors

Home

Geen nieuwjaarsborrel & algemene ledenvergadering

11 januari 19:15  Door de huidige coronamaatregelen en perikelen is het bestuurd genoodzaakt om de geplande nieuwjaarsborrel en algemene ledenvergadering af te lassen.meer »


Een bericht van de voorzitter

30 december 21:00  Eindelijk was het weer zover dat er weer gevoetbald kon worden in competitieverband. Prachtig om te zien dat er op zaterdagochtend vele jeugdspelers, trainers, leiders, coaches maar ook ouders, opa’s en oma’s op ons sportpark aanwezig zijn. Ook zijn al enkele jeugdteams kampioen geworden, proficiat!meer »


Nieuwjaars zaaltoernooi afgelast

29 november 17:45  Helaas heeft de organisatie van het jaarlijkse zaaltoernooi het besluit moeten nemen om ook deze editie van het zaaltoernooi af te lassen. meer »


Wedstrijdverslag Old Forward - Kuinre

29 november 10:45  WILHELMINAOORD - Op zondag 28 november 2021 speelde Old Forward haar achtste competitieduel van dit seizoen. Op eigen veld werd koploper Kuinre ontvangen. Kuinre had vorige week met maar liefst 2-9 gewonnen bij Uffelte en na de wedstrijd op De Kievitsvelden bleek dat de blauw-roden het kunstje van negen doelpunten scoren hadden herhaald. Old Forward zelf scoorde 4 keer.meer »


Wedstrijdverslag SV Hoogersmilde - Old Forward

21 november 22:45  HOOGERSMILDE – Op zondag 21 november speelde Old Forward de uitwedstrijd tegen het hoog geklasseerde SV Hoogersmilde. Na een 5-0 achterstand bij rust eindigde het uiteindelijk op 5-1. Niet aanwezigen zullen wellicht de conclusie trekken dat Old Forward er totaal niet aan te pas kwam, maar ondanks de nederlaag liet Old Forward bij vlagen best goed voetbal zien. Soms moet je echter ook gewoon de conclusie trekken dat een tegenstander gewoon beter en verder is.meer »


Wedstrijdverslag Giethoorn - Old Forward

14 november 21:30  GIETHOORN – De inhaalwedstrijd tussen Giethoorn en Old Forward van zondag 14 november 2021, helaas gespeeld zonder publiek, bleek een wedstrijd met twee gezichten. Na een 1-0 ruststand, waarbij Giethoorn voor rust duidelijk scherper was dan Old Forward, was Old Forward na de hervatting de betere ploeg. Nadat de ploeg in de slotfase gelijkmaakte, wist Giethoorn in de blessuretijd toch nog de zege naar zich toe te trekken.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!