Sponsoring - OldForward

Sponsors

Sponsoring

Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best aan die belangrijke functie invulling te geven en deze te behouden voor de omgeving. De club streeft dit doel na sinds haar oprichting in 1898 en hoopt dat de komende jaren nog te blijven doen. Old Forward is hierin afhankelijk van een aantal factoren, waaronder haar leden en sponsoren.

Old Forward ziet een sponsorovereenkomst niet als een eenzijdige overeenkomst, maar juist als een wisselwerking tussen de club en haar sponsor. De club wil de betrokkenheid van haar sponsoren vergroten door het inbedden van meerdere contactmomenten. Onze digitale nieuwsbrief geeft kort en bondig informatie over wat er allemaal speelt bij de club. Ook streeft Old Forward naar een jaarlijkse sponsoravond, waar u kunt bijpraten met collega sponsoren en in contact komt met onze veelzijdige achterban.

Old Forward is een club met een rijke geschiedenis, die haar normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan. De club heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in haar directe omgeving en daarbuiten. Voor Old Forward is het een groot compliment wanneer u besluit uw bedrijfsnaam te verbinden aan onze club en haar historie.

De sponsorcommissie draagt zorg voor een zo goed mogelijke naamsbekendheid van onze sponsoren. Hierin wordt de sponsorcommissie ondersteund door de PR-commissie. De sponsorcommissie is tevens verantwoordelijk voor de toonbaarheid van de sponsoruitingen.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met  sponsoring@oldforward.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!