Sponsors

Bericht van de (nieuwe) voorzitter

17 maart 2021 14:15


Hierbij een bericht van de nieuwe voorzitter: Johan Bergsma

Van de voorzitter, 

Tja……… en dan ben je gekozen door de leden tot voorzitter van een van Nederlands oudste voetbalclub, maar vooral de oudste club van Drenthe met zondagvoetbal, wat een eer! Iedereen bedankt voor het vertrouwen en ik zal mij dan ook volop inzetten voor onze prachtige club met een rijke historie. Ooit begonnen op een stuk weiland achter Hotel Fredriksoord, vervolgens verhuist naar een bijzondere locatie midden in het Sterrebos en nu voetballend op de huidige locatie : Sportpark de Kievitsvelden op de grens van Frederiksoord en Wilhelminaoord. Kort geleden heb ik op het sportpark van aftredend voorzitter Gert Veld de voorzittershamer overhandigd gekregen. Gert, bedankt voor je inzet voor Old Forward! 

Eind december hebben de vrijwilligers een smakelijke attentie gekregen, we hebben mooie reacties mogen ontvangen bij het rondbrengen hiervan. De meest gehoorde reactie was: niet verwacht, maar wat leuk !  

Als gevolg van de pandemie hebben we als bestuur zijnde de afgelopen tijd niet of nauwelijks vergaderd. Nu is er op voetballend vlak ook niet zo heel veel gebeurd de afgelopen tijd, maar dat betekend niet dat je als bestuur helemaal stil kunt zitten. Via app en mail kun je ook veel doen, overleggen en oplossen. Een voorbeeld hierin waren de openstaande vacatures voor diverse commissies. Gelukkig zijn hier inmiddels mensen voor gevonden binnen de vereniging, echte Old Forwarders! Iedereen dank daar voor.   

Financieel is Old Forward een gezonde vereniging met een mooi eigen vermogen, maar omdat er momenteel geen kantine inkomsten zijn is het wel oppassen geblazen. Onze penningmeester heeft het nodige werk moeten verzetten om aanspraak te kunnen maken op enkele subsidie maatregelen ter compensatie van de inkomsterderving als gevolg van de huidige Coronacrisis. Gelukkig is deze verleend en daar zijn wij heel blij mee. Verder verheugt het ons enorm dat er zich nieuwe sponsoren hebben aangemeld, hulde voor deze ondernemers die zich sterk maken voor onze club! Maar er is meer ruimte langs onze velden voor nog meer reclameborden, dus ben je die ondernemer of ken je er een die er nog niet tussen staat maar dit wel zou willen…… neem contact op met een van de bestuursleden of de sponsorcommissie en zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en de kosten hiervan. Ook de Club van 50 kan meer leden gebruiken. Voor €50.- steun je de club op een mooie manier en help je om de gestelde doelen en activiteiten te realiseren. Eén van die doelen is het aanschaffen van een nieuwe beregeningsinstallatie voor de droge zomers zodat de velden er spik en span bij blijven liggen. Voor meer informatie over sponsoring kan je terecht bij Bennie van het Klooster. 

Iedereen is blij met de versoepelingen en gelukkig kan er vanaf nu wat meer getraind worden en kan de stap gemaakt worden naar het spelen van wedstrijden. Want wat missen we dat toch allemaal ontzettend. Trainen, wedstrijden, langs de lijn staan om onze teams aan te moedigen, maar ook niet onbelangrijk even gezellig met elkaar in de kantine napraten onder het genot van een kop koffie of een glas bier. 

Namens het bestuur hopelijk tot gauw bij ons Old Forward, 

Met vriendelijke groet van de Voorzitter 

Johan Bergsma 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!