Sponsors

Controle QR-code voor toegang kantine voor 18-plus

6 november 2021 19:15


Gezien de oplopende besmettingen heeft het kabinet aanvullende maatregelen afgekondigd. Ook voor ons als voetbalvereniging heeft dit consequenties. Vanaf zaterdag 6 november is toegang tot de kantine zonder geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) niet meer mogelijk. Dit geldt alleen voor 18 jaar en ouder. Wij zullen als club dit d.m.v. steekproeven controleren. Wij vragen hiervoor uw begrip en verwachten dat u zich aan de maatregelen houdt.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen geldige QR-code te tonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en arbitrage. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een coronatoegangsbewijs tonen.

Het sportpark blijft voor iedereen vrij toegankelijk. Houd er als team en toeschouwers rekening mee dat er ook bij andere verenigingen gecontroleerd wordt. Respecteer de regels van de club en ga hierover niet in discussie!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!