Sponsors

Old Forward doet mee aan Rabo ClubSupport!

30 september 2020 10:45


Jij beslist mee!
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiƫle ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiƫle ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Ons Doel

Een stabiele vereniging met een groeiend aantal jeugleden, die eigenlijk nog 1 ding mist voor de pupillen. Dat is een mooi vast pupillenveld, waar elke zaterdag op gevoetbald kan worden. De ruimte is; het hobbelige veld kun wij dan egaliseren en opnieuw inzaaien, met 2 vaste doelen erop en een prachtige omheining erom heen voor reclameborden. Ballen kunnen niet meer ver weg en de sloot in rollen. Win-Win situatie. Dit zou wat ons betreft een fantastisch doel zijn!!!

Over v.v. Old Forward

Wij zijn een voetbalvereniging met jeugd- / dames- en herenteams. De vereniging telt ruim 200 leden die voornamelijk wonen in de dorpen Frederiksoord, Nijensleek, Eesveen en Wilhelminaoord. De vereniging bestaat sinds 1898 en is de op een na oudste voetbalvereniging van Drenthe.

Doel van de club is om met zo veel mogelijk beleving en plezier de voetbalsport te laten beoefenen. Het beleid is erop gericht om jeugdspelers zich zoveel mogelijk te laten ontwikkelen binnen hun mogelijkheden.

 

Tijdslijn

  • Start stemperiode - 5 oktober
    Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 
  • Einde stemperiode - 25 oktober
    De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk. 
  • November
    Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.
  •  

Stemmen

Dit kan alleen wanneer je lid bent en een betaalrekening hebt van de Rabobank. En kan door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!